1
Detachering

NTL is als specialist in de Retail markt bekend met verschillende zaken van dienstverlening. Als leverancier van diensten aan grote bedrijven die actief zijn in de Retail markt, wordt NTL steeds vaker ingezet om tijdelijk specialisten te leveren aan deze bedrijven. NTL heeft een groot netwerk om haar heen gecreëerd waaruit diverse diensten op flexibele basis geleverd kunnen worden.

Retail Personeel

Uw bedrijf heeft een software change waarbij er remote tijdelijk extra capaciteit nodig is of u moet onsite een hardware update uitvoeren, maar is tijdens de vakantie uw eigen capaciteit te gering, dan biedt NTL de oplossing. NTL kan vrij snel schakelen om het juiste profiel met de NTL kwaliteit te kunnen leveren. 

Project Management

Iedere IMACD activiteit vergt een vorm van project management. De planning moet gemaakt worden en afgestemd, de coördinatie m.b.t. software en hardware moet gedaan worden. Het netwerk bij de klant moet worden bekeken en eventueel worden aangepast. NTL voert veel van deze projecten uit of ondersteunt de klant daarmee tijdens grote en kleine projecten. Het woord 'ontzorgen' speelt hierin een grote rol, die NTL meer dan waar kan maken.

Roll-Out Management

Op locatie alle hardware op de juiste plaats en de juiste manier installeren vergt een vorm van management welke wij vertalen in roll-out management. De roll-out manager is ter plaatse als een roll-out plaatsvindt en stuurt vaak op de werkvloer de handjes en voetjes aan die de zaken uitpakken en op de juiste plaats monteren. De roll-out manager test het geheel en levert de juiste documentatie op om tot oplevering te komen aan de klant.